EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
+36/46-796-827

Belga domain

Belga domain név – .be domain

A sokszínű domain

belga-domain

Aki még életében nem járt Belgiumban, annak feltehetően a minőségi sör vagy éppen a kiváló belga csokoládé fog eszébe jutni erről az országról. A Belga Királyság ugyanakkor jóval többet kínál a puszta gasztronómiai élvezeteknél az idelátogatók számára. Mivel Belgiumot egyszerre három nemzet is otthonának tekintheti, így holland kötődéssel rendelkező flamandokat, francia gyökereket magukénak tudható vallónokat, illetve németeket is találhatunk ebben az országban. Belgium kulturális sokszínűségéből pedig azok is profitálhatnak, akik a .be domain regisztrálást választják.

Egy domainből triplán is profitálhat!

Akik a .be végződésű tartományneveket választják, azok triplán is nyerhetnek. Belga domain regisztrációval bíró honlapunkkal ugyanis az ország lakossága mellett a szomszédos német, francia, valamint holland közönséggel is kapcsolatba léphetünk. A .be domainek korlátozások nélkül regisztrálhatók, és magánszemélyek valamint vállalkozások számára egyaránt elérhetők. A sokoldalú .be domain-nek köszönhetően, így egyedi azonosítást és hatékony védelmet biztosíthatunk az Interneten honlapunk számára.

A megbízható domain 1989 óta!

A belga tartományneveket 1989 óta lehet bejegyeztetni. A regisztrációkat eredetileg Belgium egyik leghíresebb oktatási intézménye, a Leuveni Katolikus Egyetem végezte, de 1999-től a domainek bejegyzése, a DNS.be fennhatósága alá tartozik. Napjainkra több mint 1 millió 300 ezren választották a belga domain-t. Habár a domain nevek elsősorban az északon található Flandriában számítanak elterjedtnek, ám a déli Vallóniában is egyre többen erősítik ilyen módon online jelenlétét. Jelenleg a. be domain regisztrálás több, mint kétharmada (68 százaléka) kapcsolódik vállalkozásokhoz, az elmúlt évek trendjeit figyelve pedig további növekedésre is számíthatunk.

Jegyeztessük be akár egyetlen nap alatt .be domain nevünket!

A belga domain bejegyzést a DNS.be állandó fejlesztésekkel próbálja vonzóbbá tenni a felhasználók számára. Napjainkban valamennyi domainnel szabadon lehet kereskedni, a tartománynevekkel kapcsolatos tranzakciókat – így a tartománynevek átruházásait is – folyamatosan egyszerűsítik. A versenyképes szolgáltatás jegyében ugyanakkor folyamatosan csökken a .be domainek ára is, valamint a bejegyzések folyamata is egyre gyorsabbá válik. Ma már napok helyett akár órák alatt is elvégezhető a domain bejegyzés, amely – más európai domainekkel való összehasonlításban – jóval gyorsabb megjelenést kínál a világhálón.

Legfontosabb információk a belga domain névhez:

 • A névhez tartozó ország: Belgium (Belgium)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 6-12 óra

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

Oszd ezt meg barátaiddal!

További hasonló cikk
google-20-years
A google.com már 20 éves

A világ legnagyobb keresője és leglátogatottabb weboldala a Google.com immár 20 éves kornak örvendezhet. Pontosan 1997.09.15.-én lett beregisztrálva. Igaz, hogy a Google Inc. vállalat csak 1998 szeptemberében alakult, de a domain nevet már ez előtt sikeresen megigényelték. Ugyan hazánkban a google.hu oldalt használjuk, az sincs sokkal lemaradva, ugyanis már ez a domain név is lassacskán […]

Tovább
DNSSEC – A domén nevek őre

Oszd ezt meg barátaiddal!FacebookTwitterGoogle+Pinterest Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
.hu domain regisztráció
Az INDEX.HU megtámadta a trustindex.hu domain delegálását

A trustindex.hu domain nevet a TRADEWELL Bt. (Panaszos) kérte, mely ellen az INDEX.HU Informatikai Zrt. (Panaszos) nyújtott be kifogás. Az INDEX.HU kifogását a Tanácsadó Testület egységes igennel elutasította. A Panaszos védjegybitorlásra és megtéveszthetőségre hivatkozva kérte a Panaszos részére történő domain név delegálásának megtagadását. A Panaszolt kifejtette, hogy szerinte az domain név nem összetéveszthet az INDEX […]

Tovább