EnglishDeutschFrançaisMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Cseh domén

Cseh domén név regisztráció feltételei – .cz domén

Egy ígéretes domén

Czech-Republic-domain-flag

Csehország mindig is kontinensünk egyik legígéretesebb államának számított. Nem csak fejlett ipara és kedvező földrajzi fekvése miatt, hanem, mert a csehek jól ki tudták használni a rendelkezésükre álló erőforrásokat. A turisztikai látványosságokban gazdag ország ma külföldi látogatók millióit vonzza, és Prága túlzások nélkül pályázhatna a világ egyik legszebb fővárosa címre.

A híres jénai porcelángyár megtekintésén vagy éppen a legendás prágai sörök megkóstolásán túlmenően ugyanakkor érdemes a cseh domén nevekbe is befektetnünk, amelyek professzionális online hátteret tudnak nyújtani valamennyi regisztráló számára.

Fektessen egy feltörekvő doménbe!

Még 1993-at írtunk, amikor az egykori csehszlovák domén (.cs végződés) megszűnt és létrejött az önálló .cz kiterjesztés. Napjainkban a regisztrált domén nevek száma meghaladja az 1 milliót, és a .cz domének legnagyobb bejegyzői többszázezernyi regisztrációval is rendelkezhetnek.

A 2012-es adatok szerint közel 75 százalékos az ország internet penetrációja, és a domén statisztikák alapján egyre többen választják a professzionális .cz tartományneveket. Természetesen legnagyobb arányban Prága környékéről regisztrálnak, de a kiemelkedő internet lefedettség okán a cseh domén nevek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. Különösen igaz ez Brno, Ostrava, valamint az egyéb cseh városok internetes közösségére.

Válassza a biztonságos cseh domén regisztrációt!

Jellemző tendencia az ország internetes közösségének az IPv6 domének számának növekedése is. A 2013. júniusi állapotok szerint már közel 200 ezren regisztráltak az új generációs tartománynevekkel, amelyek gyorsabb elérésű és biztonságosabb domén neveket kínál valamennyi felhasználó számára.

Csatlakozzon más országok internetes közösségéhez!

Az egyre kiválóbb szolgáltatásokat nyújtó cseh domének nem csak az anyaországbeliek körében számítanak kedveltnek. Elsődlegesen szlovák és német magánszemélyek és cégek találhatók a legnagyobb más országbeli bejegyeztetők között, de jelentős az angolszász országokból (USA, Egyesült Királyság) regisztrálók száma is. Érdemes tehát nekünk is a cseh domének mellett döntetnünk, hiszen e regisztrációval más országokból is szerezhetünk honlapunk számára látogatókat.

Mit is kell tudni a cseh domén nevekről?

 • A névhez tartozó ország: Cseh Köztársaság (Czech Republic)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domén átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domén név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domén vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges, ha az egész név számokból áll
 • Ékezetes domén regisztráció: Lehetséges
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges, de csak ha nem az első vagy utolsó karakter
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Minden jog fenntartva, Pontkom Stúdió Kft.

További hasonló cikk
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
top25-domain
Top 25 domain eladás 2015-ben

Top 25 domének – Mely tartományneveket adták el legdrágábban 2015-ben? Megint eltelt egy év. Ideje hát összegeznünk a domén üzletág 2015-ös eseményeit. Ha a legnagyobb domén értékesítéseket nézzük, akkor nem mondhatnánk, hogy az előző esztendőben pangott volna a piac. Számos tartománynév ugyanis több százezer, netán millió dollár értékű összegért cserélt gazdát. Természetesen – a korábbi […]

Tovább
A domén üzletágban használt szakkifejezések A-tól Z-ig

A domének létrejötte óta számos olyan szakkifejezés született, amelyek kifejezetten erre az üzletágra jellemzőek. Ahogyan pedig a domének száma gyarapszik, úgy bővül a terminus technikusok, valamint a szakzsargonok listája is. Természetes, hogy honlap- vagy doméntulajdonosként nem lehetünk tisztában minden kifejezéssel. A doménekkel kapcsolatos kifejezésekből ezért összeállítottunk egy szószedetet, amely segít megérteni a leggyakrabban előforduló szakszavakat. […]

Tovább