EnglishDeutschFrançaisMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Észt domén

Észt domén név bejegyzés – .ee domain

A diszkrét domén

estonia

Habár az összes Balti-állam közül Észtország tekinthető a legkisebbnek, kedvező földrajzi helyzetével szinte mágnesként vonzza a külföldi befektetőket. Az alig két évtizede még szovjet uralom alatt levő ország napjainkra így virágzó köztársasággá válhatott. A kelet és nyugat találkozásánál található állam 2011-től már az euró övezethez is csatlakozott, s a gazdasági válság ellenére is kedvező kilátásokat tudhat magának. Csakúgy, mint az észt domének, melyek egyre fejlettebb szolgáltatásokkal, valamint csökkenő árakat kínálnak az itt élő magánszemélyek és vállalkozások számára. Akik az .ee kiterjesztésű domén regisztrációjukkal eredményesen járulhatnak hozzá szépen fejlődő országuk sikeréhez.

Teremtsen kapcsolatot kelet és nyugat között!

Az 1992-ben létrehozott legfelső szintű észt domén nevek biztos alternatívát kínálnak azok számára, akik az országon belül élőkkel, valamint a szomszédos államok lakóival szeretnének kapcsolatot teremteni. Mivel a 1,2 milliós lakosságú országban napjainkban is mindössze 70 ezerre tehető a .ee kiterjesztésű tartománynevek száma, így megannyi kellemes hangzású domén név közül választhatunk.

Regisztráljon és honlapja népszerűsége nem fog megállni a határoknál!

Akik az évente megújítható tartománynevekkel regisztrálnak, azok jó eséllyel számíthatnak lett, litván, finn, sőt orosz látogatókra is.

Az észt és a finn nyelvek ugyanis rendkívül közeli rokonságban vannak. A .ee végződésű regisztrációval rendelkező honlapokat így a szomszédos országbeliek is rendszeresen olvasni fogják.

Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy az országban a szláv nyelv és kultúra is jelentős arányban képviselteti magát. Jelenleg Észtországban minden negyedik ember orosz származású. A .ee domén bejegyzésével így könnyebben kapcsolatba léphetünk az itt élő és az anyaországbeli oroszokkal is. Figyelembe véve a hatalmas orosz internetes közösséget egy jól megválasztott észt domén névvel akár több tízmillió embert is elérhetünk.

Melyek az észt domén regisztráció sajátos feltételei?

A .ee kiterjesztésű domain regisztráció kizárólag az Észt Köztársaságon belül élő magánszemélyek, valamint az ország területén belül bejegyzett vállalkozások számára lehetséges.

Mit is kell tudni az észt domain regisztrációról?

 • A névhez tartozó ország: Észtország (Estonia)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (ha teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 3 nap

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

További hasonló cikk
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
top25-domain
Top 25 domain eladás 2015-ben

Top 25 domének – Mely tartományneveket adták el legdrágábban 2015-ben? Megint eltelt egy év. Ideje hát összegeznünk a domén üzletág 2015-ös eseményeit. Ha a legnagyobb domén értékesítéseket nézzük, akkor nem mondhatnánk, hogy az előző esztendőben pangott volna a piac. Számos tartománynév ugyanis több százezer, netán millió dollár értékű összegért cserélt gazdát. Természetesen – a korábbi […]

Tovább
A domén üzletágban használt szakkifejezések A-tól Z-ig

A domének létrejötte óta számos olyan szakkifejezés született, amelyek kifejezetten erre az üzletágra jellemzőek. Ahogyan pedig a domének száma gyarapszik, úgy bővül a terminus technikusok, valamint a szakzsargonok listája is. Természetes, hogy honlap- vagy doméntulajdonosként nem lehetünk tisztában minden kifejezéssel. A doménekkel kapcsolatos kifejezésekből ezért összeállítottunk egy szószedetet, amely segít megérteni a leggyakrabban előforduló szakszavakat. […]

Tovább