EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Észt domén

Észt domén név bejegyzés – .ee domain

A diszkrét domén

estonia

Habár az összes Balti-állam közül Észtország tekinthető a legkisebbnek, kedvező földrajzi helyzetével szinte mágnesként vonzza a külföldi befektetőket. Az alig két évtizede még szovjet uralom alatt levő ország napjainkra így virágzó köztársasággá válhatott. A kelet és nyugat találkozásánál található állam 2011-től már az euró övezethez is csatlakozott, s a gazdasági válság ellenére is kedvező kilátásokat tudhat magának. Csakúgy, mint az észt domének, melyek egyre fejlettebb szolgáltatásokkal, valamint csökkenő árakat kínálnak az itt élő magánszemélyek és vállalkozások számára. Akik az .ee kiterjesztésű domén regisztrációjukkal eredményesen járulhatnak hozzá szépen fejlődő országuk sikeréhez.

Teremtsen kapcsolatot kelet és nyugat között!

Az 1992-ben létrehozott legfelső szintű észt domén nevek biztos alternatívát kínálnak azok számára, akik az országon belül élőkkel, valamint a szomszédos államok lakóival szeretnének kapcsolatot teremteni. Mivel a 1,2 milliós lakosságú országban napjainkban is mindössze 70 ezerre tehető a .ee kiterjesztésű tartománynevek száma, így megannyi kellemes hangzású domén név közül választhatunk.

Regisztráljon és honlapja népszerűsége nem fog megállni a határoknál!

Akik az évente megújítható tartománynevekkel regisztrálnak, azok jó eséllyel számíthatnak lett, litván, finn, sőt orosz látogatókra is.

Az észt és a finn nyelvek ugyanis rendkívül közeli rokonságban vannak. A .ee végződésű regisztrációval rendelkező honlapokat így a szomszédos országbeliek is rendszeresen olvasni fogják.

Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy az országban a szláv nyelv és kultúra is jelentős arányban képviselteti magát. Jelenleg Észtországban minden negyedik ember orosz származású. A .ee domén bejegyzésével így könnyebben kapcsolatba léphetünk az itt élő és az anyaországbeli oroszokkal is. Figyelembe véve a hatalmas orosz internetes közösséget egy jól megválasztott észt domén névvel akár több tízmillió embert is elérhetünk.

Melyek az észt domén regisztráció sajátos feltételei?

A .ee kiterjesztésű domain regisztráció kizárólag az Észt Köztársaságon belül élő magánszemélyek, valamint az ország területén belül bejegyzett vállalkozások számára lehetséges.

Mit is kell tudni az észt domain regisztrációról?

 • A névhez tartozó ország: Észtország (Estonia)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (ha teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 3 nap

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

További hasonló cikk
8 évig használta a Samsung nevét, most elvették!

Egy a Samsungtól független magyar kis cég 2008 őszén bejegyeztette magának a samsung-szerviz.hu domain címet. A domain regisztrációs szabályzat szerint 8 napunk van panaszt tenni a jogsértő domainek bejegyzése ellen, ez esetben akkor nem emelt kifogást a dél-kóreai vállalat hazai képviselete. Azonban a napokban átgondolták, és úgy döntöttek elvetetik a domaint, így a Regisztrációs Döntnöki […]

Tovább
.hu domain regisztráció
A Tanácsadó Testület döntött a lemantools.hu domain név bejegyezhetőségéről.

Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább