EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
Tel.: +36 - 1 - 432 - 3232

Generikus domén bejegyzés – .club domén

A közösségi jelenlét doménje

Szeretné összehozni internetes közösségét? Rendelkezik valamilyen klubbal, egyesülettel, vagy éppen rajongói weboldallal? Olyan tartomány nevet keres, ahol emlékezetes és jól csengő domének közül lehet választani? Célja, hogy költséghatékonyan teremtse meg az online jelentétét? Ha bármelyik kérdésre a válasz igen, akkor a .club domén nevet Önnek találták ki.

Mit kell tudni a .club domén végződésről?

Ahogyan a szolgáltató szektor terjeszkedik, úgy egyre nagyobb lesz a klubok száma is. Itt nem csak az éjszakai klubbokra vagy éppen bárokra gondolhatunk, hanem mindenféle olyan létesítményre, intézményre amely valamely közös cél érdekében jött létre.

Nem véletlen ezért, hogy a .club kiterjesztés napjaink egyik kedvelt doméne. A legfrissebb adatok szerint eddig összesen több mint 1 millión regisztráltak ezzel a tartománynévvel, amely eredménnyel a .club a negyedik helyet foglalja el a legfelső szintű generikus domének (gTLD) között.

Legyen szó golfklubról, vidéki egyesületekről, vagy akár egy könyvklubról, a nagyszerű .club domén névvel Ön is összekovácsolhatja internetes közösségét!

Kiknek ajánlott a .club domén regisztráció?

Amennyiben Ön tulajdonos vagy üzletvezető az alábbi üzlettípusokban, illetve honlapja az alábbi szolgáltatások valamelyikében érdekelt, akkor a .club domén tökéletes választásnak bizonyulhat:

  • Bárok és szórakozóhelyek
  • Egyesületek, illetve szakmai egyesületek
  • Stand-up comedy klubok
  • Előfizetési szolgáltatások
  • Rajongói weboldalak
  • Közösségi média csoportok
  • Sportlétesítmények, sportklubok

Milyen feltételekkel regisztrálhat?

mennyiben Ön .club tartomány nevet szeretne, akkor semmi mást nem kell tennie, minthogy megigényli a domént az online tárhely és domain megrendelő honlapunkon keresztül. Itt ellenőrizheti, hogy a domén név szabad –e, azaz létezik –e már azonos nevű regisztráció az Ön által választott tartománynévvel és végződéssel.

Amikor a domén név rendelését végzi, akkor a rendszerünk a szolgáltatásért fizetendő összeget is kiszámolja Önnek. Rendszerint a tartományneveket legalább egy évre lehet megrendelni, de ez domén végződéstől függően változhat. Bővebb információkért kérjük, olvassa el az oldal alján található: „Hasznos információk a .club domén regisztrációval kapcsolatosan” pontot. Végül, a rendelés során arról is dönthet, hogy online vagy hagyományos banki átutaláson keresztül szeretne –e fizetni a domén szolgáltatásért.

Amennyiben nem szeretne online rendelni, akkor lehetősége van a tartomány név hagyományos, papír alapon keresztül való igénylésére is. Ebben az esetben a megrendelés végén vissza kell küldenie, a kitöltött, valamint aláírásával ellátott dokumentumot.

Milyen áron regisztrálhat?

Folyamatos akcióinknak köszönhetően rendkívül kedvező áron már 480 Ft-os éves díjjal beléphet a .club domén név tulajdonosok közé. Ne habozzon és rendelje meg még ma a saját, egyedi és vonzó .club doménjét.

Hasznos információk a .club domén regisztrációval kapcsolatosan

A domén típusa: Generikus
A bevezetés időpontja: 2014
A domén regisztráció díja: 480 Ft
A domén átirányítása: Ingyenes
Saját névszerver beállítása: Ingyenes
DNS fenntartás: Ingyenes
Értesítés e-mailben a domén név lejáratáról: Ingyenes
Nemzetköziesített domén név (IDN): nem engedélyezett
Minimális előfizetési idő 1 év
Minimális megújítási időszak 1 év
A megújulás 1 év
Regisztrációs késedelem nincs adat
A név minimális hossza: 3 karakter
A név maximális hossza: 63 karakter
A néven belüli számok: Lehetséges, ha az egész név számokból áll
Ékezetes domén regisztráció: Lehetséges
Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges, de csak ha nem az első vagy utolsó karakter
A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Oszd ezt meg barátaiddal!

További hasonló cikk
Az MVM panaszt tett a Paks II ellenes domainok ellen

A nopaks.hu és stopaks.hu domain neveket Horgas Péter igényelte, mely ellen az MVM Paks II. Zrt. panaszt nyújtott be. Az MVM arra hivatkozott, hogy az igénylő a domain alatt sértené és veszélyeztetné a jó hírét, mivel a a Paks kifejezéssel összekapcsolódik. Valamint a folyamatban lévő Paksi Atomerőmű bővítését és fejlesztését szeretné rossz színben feltüntetni, mely […]

Tovább
google-20-years
A google.com már 20 éves

A világ legnagyobb keresője és leglátogatottabb weboldala a Google.com immár 20 éves kornak örvendezhet. Pontosan 1997.09.15.-én lett beregisztrálva. Igaz, hogy a Google Inc. vállalat csak 1998 szeptemberében alakult, de a domain nevet már ez előtt sikeresen megigényelték. Ugyan hazánkban a google.hu oldalt használjuk, az sincs sokkal lemaradva, ugyanis már ez a domain név is lassacskán […]

Tovább
Generikus domén bejegyzés – .xyz domén

Oszd ezt meg barátaiddal!FacebookTwitterGoogle+Pinterest Kapcsolódó bejegyzések

Tovább