EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
Tel.: +36 - 1 - 432 - 3232

Izlandi domén

Izlandi domén név regisztrálás – .is domén Egy biztonságos domén

Flag-31

Bár Izland a világ egyik legérdekesebb országa, a legalább egy napos utazás miatt kevesen vállalkoznak arra, hogy felfedezzék e titokzatos világot. Akik viszont látták az izlandi gleccsereket, vagy megcsodálták a titokzatos északi fényt, azok mindig szívesen térnek vissza ebbe az országba. Ahol az országban tapasztalható alacsony munkanélküliség és magas életszínvonal is egyedülállónak számít. Ma már Izland pedig ismét növekvő gazdasággal rendelkezik, amely a világhálónak köszönhetően a hatalmas távolságok ellenére is dinamikusan fejlődhet.

Az izlandi domén nevek egyet jelentenek a megbízhatósággal!

A .is kiterjesztés professzionális online jelenlétet garantál valamennyi felhasználó számára. Bár az 1986-ban létrejött domének bejegyzését kezdetben az Izlandi Egyetem végezte, napjainkban a tartománynevek regisztrálásáért az ISNIC felelős. Jelenleg az Atlanti-óceáni szigetország internetes közösségét reprezentáló ISNIC a világ egyik legbiztonságosabb domén regisztrációját működteti. A .is kiterjesztésű tartományneveket ugyanis több éven keresztül világ 10 legbiztonságosabb legfelső szintű regisztrációja között tartották számon. Az izlandi domének választása így elsősorban azoknak ajánlható, akik nem pusztán hatékony, hanem biztonságos jelenlétet is szeretnének a világhálón.

Jegyeztesse be .is domén nevét akár pillanatok alatt!

Mivel az egész szigetország lakossága alig éri el a félmillió főt, így az izlandi domének – a külföldi regisztrációkkal együtt is – mindössze 40 ezres táborral rendelkeznek. A csekély számú regisztráció ugyanakkor számos, kellemes hangzású tartománynév bejegyzését teszi lehetővé.

Az európai kontinens egyik legkisebb internetes közösségéhez való csatlakozásával egyedülálló módon akár az azonnali domén regisztráció is lehetséges lehet. Ezek tükrében nem is véletlen, hogy az izlandi honpolgárokon kívül más angol nyelvterületek lakói is választanak ilyen tartományneveket. Különösen, mert a .is végződés az angol létigét jelenti. A világhálón így olyan külföldiek által bejegyzett nevekkel is találkozhatunk, mint a she.is vagy éppen a hellomyname.is domének.

Az izlandi domén regisztrációval kapcsolatos főbb információk:

 • A névhez tartozó ország: Izland (Iceland)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domén átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domén név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domén vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (ha teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: Azonnal

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

Oszd ezt meg barátaiddal!

További hasonló cikk
Generikus domén bejegyzés – .club domén

Oszd ezt meg barátaiddal!FacebookTwitterGoogle+Pinterest Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
Az MVM panaszt tett a Paks II ellenes domainok ellen

A nopaks.hu és stopaks.hu domain neveket Horgas Péter igényelte, mely ellen az MVM Paks II. Zrt. panaszt nyújtott be. Az MVM arra hivatkozott, hogy az igénylő a domain alatt sértené és veszélyeztetné a jó hírét, mivel a a Paks kifejezéssel összekapcsolódik. Valamint a folyamatban lévő Paksi Atomerőmű bővítését és fejlesztését szeretné rossz színben feltüntetni, mely […]

Tovább
google-20-years
A google.com már 20 éves

A világ legnagyobb keresője és leglátogatottabb weboldala a Google.com immár 20 éves kornak örvendezhet. Pontosan 1997.09.15.-én lett beregisztrálva. Igaz, hogy a Google Inc. vállalat csak 1998 szeptemberében alakult, de a domain nevet már ez előtt sikeresen megigényelték. Ugyan hazánkban a google.hu oldalt használjuk, az sincs sokkal lemaradva, ugyanis már ez a domain név is lassacskán […]

Tovább