EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
+36/46-796-827

Izlandi domén

Izlandi domén név regisztrálás – .is domén Egy biztonságos domén

Flag-31

Bár Izland a világ egyik legérdekesebb országa, a legalább egy napos utazás miatt kevesen vállalkoznak arra, hogy felfedezzék e titokzatos világot. Akik viszont látták az izlandi gleccsereket, vagy megcsodálták a titokzatos északi fényt, azok mindig szívesen térnek vissza ebbe az országba. Ahol az országban tapasztalható alacsony munkanélküliség és magas életszínvonal is egyedülállónak számít. Ma már Izland pedig ismét növekvő gazdasággal rendelkezik, amely a világhálónak köszönhetően a hatalmas távolságok ellenére is dinamikusan fejlődhet.

Az izlandi domén nevek egyet jelentenek a megbízhatósággal!

A .is kiterjesztés professzionális online jelenlétet garantál valamennyi felhasználó számára. Bár az 1986-ban létrejött domének bejegyzését kezdetben az Izlandi Egyetem végezte, napjainkban a tartománynevek regisztrálásáért az ISNIC felelős. Jelenleg az Atlanti-óceáni szigetország internetes közösségét reprezentáló ISNIC a világ egyik legbiztonságosabb domén regisztrációját működteti. A .is kiterjesztésű tartományneveket ugyanis több éven keresztül világ 10 legbiztonságosabb legfelső szintű regisztrációja között tartották számon. Az izlandi domének választása így elsősorban azoknak ajánlható, akik nem pusztán hatékony, hanem biztonságos jelenlétet is szeretnének a világhálón.

Jegyeztesse be .is domén nevét akár pillanatok alatt!

Mivel az egész szigetország lakossága alig éri el a félmillió főt, így az izlandi domének – a külföldi regisztrációkkal együtt is – mindössze 40 ezres táborral rendelkeznek. A csekély számú regisztráció ugyanakkor számos, kellemes hangzású tartománynév bejegyzését teszi lehetővé.

Az európai kontinens egyik legkisebb internetes közösségéhez való csatlakozásával egyedülálló módon akár az azonnali domén regisztráció is lehetséges lehet. Ezek tükrében nem is véletlen, hogy az izlandi honpolgárokon kívül más angol nyelvterületek lakói is választanak ilyen tartományneveket. Különösen, mert a .is végződés az angol létigét jelenti. A világhálón így olyan külföldiek által bejegyzett nevekkel is találkozhatunk, mint a she.is vagy éppen a hellomyname.is domének.

Az izlandi domén regisztrációval kapcsolatos főbb információk:

 • Numele unei ţări: Islanda (Iceland)
 • Taxa de înregistrare: preţurile curente de aici
 • Redirectionare domeniu: Gratuit
 • Înfiinţat propriul server de nume: Gratuit
 • DNS de întreţinere: Gratuit
 • Anunta-ma prin e-mail de domeniu a expirat numele: Gratuit
 • Anonim domén vásárlása: 25 0000 HUF/an
 • Lungimea minimă de nume: 2 caracter
 • Lungimea maximă a numelui: 63 caracter
 • Numere în numele: Este posibil să (ha teljesen numerikus)
 • În termen de bord necesare: Este posibil să (numai în mijloc)
 • Timpul necesar pentru înregistrarea: Azonnal

Toate drepturile rezervate, INTEC Online SRL.

Împărtăşesc această cu prietenii tai!

Pentru articole mai similare
Club de domeniu de înregistrare domeniu generic

Împărtăşesc această cu prietenii tai!FacebookTwitterGoogle + Pinterest legate de intrările

Citeste mai mult
MVM reclamatului anti domainok Paks II

Nopaks.hu şi stopaks.hu numele de domenii Hamas susţinut petru, împotriva cărora Paks MVM (II). PLC. depunerea unei plângeri. MVM susţinut, către solicitant sub domeniu ar dăuna şi submina nume bun de, Deoarece termenul este legat de Paks. Precum şi expansiunea în curs de desfăşurare şi dezvoltare din Paks nucleară care doriţi să apară în culori greşit, care […]

Citeste mai mult
Google-20 ani
Google.ro a fost 20 anual

Ghidul din lume mai mari şi cele mai vizitate pagini de pe Google.com acum 20 de ani poate glorie. Exact a fost înregistrat 1997.09.15.. Adevărat, Google Inc. Compania numai 1998 fondată în septembrie, dar numele de domeniu a fost cu succes megigényelték acest lucru înainte de. Deşi utilizarea site-ului google.hu în Ungaria, nu mult în spatele, de fapt am acest domeniu numele este mic […]

Citeste mai mult