EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Lengyel domain

Lengyel domain név regisztráció – .pl domain
A barátságos domain

PolandFlag

Akik a.pl tartományneveket választják, azok egy 30 milliós internetes közösség részeivé válhatnak. A változatos tájakkal és gazdag hagyományokkal bíró Lengyelország ugyanis kontinensünk egyik legnépesebb állama. Számos lengyel nemzetiségű polgár él pedig a távol él hazájától. Egyszóval: ezen domain regisztrációval világszerte találni fogunk a honlapunk tartalma iránt érdeklődő felhasználókat.

Professzionális lengyel domain regisztráció!

Lengyelország legfelső szintű országkódos tartományneveként, a .pl kiterjesztés 1990-től kezdve regisztrálható. A tartománynevek bejegyzéséért a NASK (Research and Academic Computer Network) felelős, amely az élen jár a domain regisztrációkkal kapcsolatos innovációkban. Ezen szervezet vezette be a világon elsőként az úgynevezett nemzetköziesített domain neveket (IDN). A NASK így már a 2000-es évek első felétől kezdve lehetővé tette, hogy a világ bármilyen országának betű készletét – görög, héber, arab stb. – tartalmazza a .pl végződésű tartománynevünk. Napjainkban pedig ennél a szervezetnél korlátozások nélkül és teljesen automatizált módon jegyeztethetjük be lengyel domain nevünket.

Határtalan lehetőségek egy határok nélküli piacon!

Kevés olyan ország létezik a világon, amely több tízmilliós internetes közösséggel büszkélkedhetne. A 2011-es adatok szerint az ország lakosságának több, mint hattizede rendelkezik Internet hozzáféréssel, vagyis közel 25 millió ember olvassa a .pl kiterjesztéssel rendelkező oldalakat. Becslések szerint ugyanakkor további 10-15 millió lengyel él a hazájától távoli országokban. Egy hasonló mértékű internet penetrációt figyelembe véve a .pl domain regisztrációval így legalább 30 millió emberrel léphetünk kapcsolatba szerte a világon!

Csatlakozzon egy feltörekvő internetes közösséghez!

Mivel az ország hatalmas népességéhez viszonyítva csupán a tartománynevek kis hányadát foglalták le, így számos jól hangzó domain név közül lehet választani. Jelenleg 1,5 millió lengyel domain regisztrációt tartanak nyílván, de. a .pl kiterjesztésnek számos aldomainje is létezik. A nagyobb lengyel városok (.warsawa.pl, .szcezin.pl stb.) nevét viselő illetve az egyéb aldomainekből nagyjából 150 darab található, amelyek további 800 ezer bejegyzést tudhatnak magukénak.

Tudnivalók a lengyel domainek bejegyzéséről:

 • A névhez tartozó ország: Lengyelország (Poland)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Lengyel domain név regisztráció.

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

További hasonló cikk
8 évig használta a Samsung nevét, most elvették!

Egy a Samsungtól független magyar kis cég 2008 őszén bejegyeztette magának a samsung-szerviz.hu domain címet. A domain regisztrációs szabályzat szerint 8 napunk van panaszt tenni a jogsértő domainek bejegyzése ellen, ez esetben akkor nem emelt kifogást a dél-kóreai vállalat hazai képviselete. Azonban a napokban átgondolták, és úgy döntöttek elvetetik a domaint, így a Regisztrációs Döntnöki […]

Tovább
.hu domain regisztráció
A Tanácsadó Testület döntött a lemantools.hu domain név bejegyezhetőségéről.

Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább