EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
+36/46-796-827

Melyik Tárhelyet válasszam?

Megkönnyítjük a tárhely választást

Melyik tárhelyet válasszam?

Ha nem ismeri a szolgáltatásainkat, akkor a következő felsorolásból eldöntheti, hogy melyik a legkedvezőbb Önnek, a domain és tárhely igénylőt ezek szerint töltse ki.

Egy domain nevet szeretnék használni a tárhelyen és 1-2 email címet céges, magán egyszerű pár oldalas weblapomhoz esetleg űrlapküldőt is használnék.

Akkor a legolcsóbb megoldást kínálom Önnek. Ne fizessen, ezt a tárhelyet most INGYEN adjuk! 100Mb ingyen tárhelyet adunk az összes cpaneles szolgáltatással együtt! Egy domain nevet adhat a tárhelyhez 2db email címet kap, teljes statisztikát, cpanel kontroll panelt magyar nyelven, php futtatási lehetőség, teljes napi, săptămânal, havi mentés külön szerverre stb….

Weblapomhoz keresek tárhelyet amit bármikor változtathatok, szerkeszthetek és email szolgáltatást, smtp-tis kapok.

Cpanel kontroll panelt biztosítunk magyar nyelven, ahol az összes domain, tárhely, email stbbeállítást Ön végezheti. Ebben az estben tekintse meg aktuális tárhely szolgáltatásainkat, árainkat.
Megrendeléshez töltse ki, írja alá a domain és tárhely igénylő dokumentumot és küldje vissza emailben szkennelve vagy faxon. Rendelhet, fizethet online is, de a domain és tárhely igénylőt akkor is ki kell tölteni és visszaküldeni.

Cégünk levelezéséhez keresek olyan szolgáltatót, akinél hírleveleket is küldhetünk ki.

Ebben az esetben válassza az email tárhely szolgáltatást. Ha nincs még tárhelye, akkor tárhelyet is vásároljon, hogy a weblapja működhessen. De a levelezését áttesszük egy kimondottan levelezésre beállított szerverre.
A sima tárhelyen (megosztott cpaneles szerveren) a levelezés korlátozva van 99 levél/óra/tárhelyre, tehát ha ennél többre van szüksége akkor igényleje az email tárhely szolgáltatást.

Szükségem van olyan tárhelyre ahol FTP -vel el lehet érni és a kollégáim is feltudnak tölteni, de nincs szükségem http elérésre tehát weblapom nincs és nincs szükségem rá.

Válassza az FTP tárhely szolgáltatásunkat ahol korlátlan számú felhasználót hozhat létre.Létrehozhat külön könyvtárakat úgy, hogy más felhasználó ne láthassa.Cpanel kontroll panelen be tudja állítani a felhasználókat, jogosultságokat egyszerűen.

Nagyobb tárhelyre van szükségem és lehet, hogy tovább is értékesíteném az Önök szolgáltatásait.

Ebben az estben Önnek a viszonteladói tárhelyre van szüksége ahol 2Gb tárhelytől akár 100Gb tárhelyig tudunk tárhelyet biztosítani. Ügyfeleinek cpanel kontroll panelt tud adni, így olyan mintha Ön lenne a szolgáltató.Saját névszerveret is biztosítunk teljesen ingyen! De ha nem üzletre használja a viszonteladói tárhelyet, akkor is olcsóbb megoldás nagyobb felhasználónak mert csak a tárhely méretét korlátozzuk!
Megrendeléshez töltse ki, írja alá a viszonteladói fix dokumentumot és küldje vissza emailben szkennelve vagy faxon.

Tartalom kezelő rendszert használok pl. Joomlát,Word Presst, egyéb CMS rendszert Önök támogatják ezt?

Teljes mértékben támogatjuk a tartalom kezelő CMS rendszereket. Szervereink úgy vannak konfigurálva, hogy megkönnyítsék a CMS telepítését, használatát. SUPHP használatakor nem kell jogosultságokkal bajlódnia ez automatikus.Előretelepített alkalmazások is elérhetők a cpanelből, amit egy klikkel telepíthet. A szervereken 128Mb-256Mb megosztott memóriát engedélyezünk, így az összes alkalmazást,kiegészítést futtathatja.

Ingyenes Magento ecommerce webáruház szkripet szertném használni ez lehetséges?

Akkor a legjobb helyen jár mert mi előretelepítjük Önnek a magento webáruházat így már csak a konfigurálás lesz az Ön feladata. Részleteket megtalálja a magento-tarhely.hu weboldalunkon.

GAZDUIRE WEB caracteristicile cheie service


Recuperare de date

Săptămânal, lunar de backup de date este disponibil pentru a crea cpanelbe logat.

Virus căutare, descărcarea de gestiune

Automată virus a scanda ruleaza continuu, prin urmare, spaţiul este întotdeauna în condiţii de siguranţă.

30 garanţie de pénzvisszfizetési zile

În acest timp, puteţi testa spaţiul, serviciile noastre, Dacă nu sunteţi mulţumit cu suma deja plătită vor fi plătite înapoi în întregime!

Anunţurile gazduieste!

Nu introduce în nimic pe site-ul dumneavoastră nu se leagă înapoi la asemenea plati chirie pentru depozitare.

Pre-instalate aplicaţii

Mai mult 330 piese de un singur clic instala aplicaţia!

Serviciul clienţi

Foarte bine pregătiţi, mai multe niveluri de servicii profesionale. 24/365 Administrare server!

1 GB Web perioadă 4 990 HUF./an
Mai multe pachete hosting