EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
de Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Hírlevél szolgáltatás, Email marketing, EDM levél küldés

Nagyobb mennyiségű email küldés megoldásunk

Hírlevél küldés

Az email tárhely szolgáltatást azért hoztuk létre, mert minden megosztott tárhelyen, tárhelyenként korlátozva van az email küldés.Nálunk maximum 99 emailt küldhet ki óránként/tárhely, de maximum 400 email/nap.(pl. a GMAIL is korlátozza a levél kiküldést 500 email/napra). Ha ez nem elég Önnek, akkor ajánljuk az email, hírlevél küldő szolgáltatást. Ez nem okoz Önnek semmilyen fennakadást, kiesést. Ha hírlevél küldő rendszert használ pl. webgalambot és szeretné igénybe venni az email tárhely szolgáltatást annak a feltétele, hogy a hírlevélküldő alkalmazás tudja kezelni a külső SMTP szervert. Manapság minden hírlevélküldő rendszer tudja ezt.

Hírlevél küldő szolgáltatás, bérkiküldés!

Vállalunk bérkiküldést, ami azt jelenti, hogy a feliratkozott olvasókat átküldi importálható formátumban és a kiküldendő levelet mi pedig kiküldjük Ön helyett, így csak a hírlevél tartalmával, rendelések feldolgozásával kell foglalkoznia! Nem kell dedikált ip címet, hírlevélküldő szoftvert stbvásárolni. Az árat mindig a gyakoriság, a feliratkozott olvasók száma, hírlevél, kreatív elkészítése, befolyásolja, határozza meg.

EDM küldő szolgáltatás!

Az EDM kiküldésre vonatkozó ajánlatainkat online marketing weboldalunkon találja meg. https://www.seoz.hu/hirlevelkuldo-edm-email-marketing-szolgaltatasok/

Nagy mennyiségű EMAIL küldés legfontosabb jellemzői


Recuperare de date

Săptămânal, havi adatmentést készítünk amit a cpanelbe belépve elérhet.

Virus căutare, descărcarea de gestiune

Automată virus a scanda ruleaza continuu, prin urmare, spaţiul este întotdeauna în condiţii de siguranţă.

30 garanţie de pénzvisszfizetési zile

În acest timp, puteţi testa spaţiul, serviciile noastre, Dacă nu sunteţi mulţumit cu suma deja plătită vor fi plătite înapoi în întregime!

hírlevél kiküldés, email marketing

Korlátlan

Az email kiküldési korlátot az előfizetése alapján Ön határozza meg, csak óránkénti korlátot állítunk be.

Dedikált IP cím

A dedikált ip cím szolgáltatással függetleníti magát a többi felhasználótól, nem kerül spam listára más hibájából!

Serviciul clienţi

Foarte bine pregătiţi, mai multe niveluri de servicii profesionale. 24/365 Administrare server!

Hírlevél küldés árak

  • 99 email/óra: 0.-Ft/ ezt alapvetően, ingyenesen biztosítjuk a tárhelyszolgáltatáshoz.
  • 150 email/óra, +1Gb tárhely a leveleknek: 19.990.-Ft/Év/tárhely vagy 2.190.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
  • 200 email/óra, +2Gb tárhely a leveleknek: 29.990.-Ft/Év/tárhely vagy 3.090.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
  • 250 email/óra, +5Gb tárhely a leveleknek: 39.990.-Ft/Év/tárhely vagy 3.990.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
  • 300 email/óra, +10Gb tárhely a leveleknek: 49.990.-Ft/Év/tárhely vagy 5.990.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó (havi fizetés lehetséges) egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
  • 600 email/óra, +15Gb tárhely a leveleknek: 89.990.-Ft/Év/tárhely vagy 8.990.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó (havi fizetés lehetséges) egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
  • 1000 email/óra, +30Gb tárhely a leveleknek: 149.990.-Ft/Év/tárhely vagy 15.990.-Ft/Hó/tárhely+10 000 HUF. egyszeri beállítási költség bruttó (havi fizetés lehetséges) egyedi ip címmel, korlátlan számú domainhez.
Hírlevélküldéssel kapcsolatos kérdések, Răspunsuri

INTREBARI FRECVENTE

A kéretlen levél küldést (SPAM) nem toleráljuk! A levelező szervert NEM használhatja ilyen célra!

Mire van szükségem ha nagy mennyiségű email szeretnék küldeni?

  • külön domain névre amin csak a hírlevél küldést intézi
  • levelező kliensre a kiküldéshez
  • vagy tárhelyen futó alkalmazásra, amivel hírlevelet tud küldeni pl. webgalamb

Rengeteg ilyen ingyenes megoldást lehet találni az interneten, levelező kliensnek ajánljuk a thunderbird programot, ha a tárhelyről szeretné kiküldeni a hírlevelet a feliratkozóknak pl. joomla, wordpress alatt is több ingyenes megoldás létezik.
Szívesen segítünk a program kiválasztásában ha kéri.

Kinek ajánljuk a hírlevél küldés, email tárhely szolgáltatást?

Nagyobb cégeknek, magánszemélyeknek, kluboknak, akik nagy tagsággal rendelkeznek és problémát jelent az email küldés, hírlevél küldés a jelenlegi tárhelyről.

Cégünk a webgalamb szoftvert használja és hivatalos partner! Ha tőlünk vásárolja meg a hírlevél szoftvert akkor ajándékba adunk egy .HU domain nevet 2 an!

30 napig ingyen tesztelheti! weboldaluk: http://www.webgalamb.hu/
A szoftver ára: 62.103 HUF. bruttó egyszeri költség.