EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Palau domén

Palau domén név regisztrálás – .pw domén

Déltengerek doménje

Palau_flag

„A szivárvány vége” – A Csendes-óceán kellős közepén fekvő kisállam mottója mindent elmond a festői szigetcsoport hangulatáról. Akik eljönnek egy olyan világba, amelyhez a legközelebbi szárazföld is közel ezer kilométerre található, azok a Föld eddig nem ismert arcát ismerhetik meg.

Páratlan vulkánok és a csodálatos korallok, amelyek már önmagunkban megérik az ideutazást, ám az évezredes hagyományok is felejthetetlenné tehetik a szigetországbeli látogatást. Egy olyan országnál pedig, melynek túlnyomó része a turizmusból él, a domén nevek kiemelt szerepet láthatnak el a más nemzetekkel való kapcsolattartásban.

Regisztráljon a legújabb generikus doménnel!

Az 1997-ben létre jött .pw kiterjesztés eredetileg olyan országkódos domén volt, amelyet a Palaui Köztársaságban élők számára tartottak fent. Bár megszületése óta többször delegálták – vagyis másra ruházták át – a domén használati jogát, az idei évben fordulóponthoz érkezett a palaui tartománynevek története. A .pw végződés 2013. március 25-étől generikus doménné vált, melynek alapján ezekkel a tartománynevekkel valamennyi cég és magánszemély regisztrálhat.

Törjön be több ország piacára is!

Mivel az ország évtizedekig élt japán uralom alatt, így a távol-keleti kultúra hatása mai napig érződik a szigetvilágban. Bár a megszállók még a szigetvilág évezredes hagyományain is változtattak, ám a szoros és baráti viszony mai napig megmaradt a japánokkal. A palaui doménekkel regisztrálva így a világ egyik legnagyobb gazdasági nagyhatalmával is könnyebben teremthetünk kapcsolatot.

A gyors domén bejegyzés most kifizetődő választás lehet!

Nem csak más országokkal, hanem a szigetek egymással való kapcsolat tartásában is fontos szerepet játszanak a .pw domének. A közel 250 tagból álló szigetcsoportból mindössze 12 sziget számít lakottnak, amelyek között több száz kilométernyi távolság van. Ma Palau lakosságát alig húszezer főre becsülik, ám az újonnan létrejött generikus domének hamarosan akár meg is haladhatják a szigetországban élők számát.

Érdemes tehát gyorsan regisztrálni, hiszen most még számos jól csengő .pw kiterjesztésű tartománynév áll rendelkezésünkre, hogy professzionális online jelenlétünket megalapozhassuk a világhálón.

Fontosabb tudnivalók a domén regisztrálásával kapcsolatosan:

 • A névhez tartozó ország: Palaui Köztársaság (Republic of Palau)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domén átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domén név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domén vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 2 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges, ha az egész név számokból áll
 • Ékezetes domén regisztráció: Lehetséges
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges, de csak ha nem az első vagy utolsó karakter
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Republic_of_Palau_1

Republic_of_Palau_2

Republic_of_Palau_3

.PW online domén regisztráció: http://otp.xhu.hu/

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

További hasonló cikk
8 évig használta a Samsung nevét, most elvették!

Egy a Samsungtól független magyar kis cég 2008 őszén bejegyeztette magának a samsung-szerviz.hu domain címet. A domain regisztrációs szabályzat szerint 8 napunk van panaszt tenni a jogsértő domainek bejegyzése ellen, ez esetben akkor nem emelt kifogást a dél-kóreai vállalat hazai képviselete. Azonban a napokban átgondolták, és úgy döntöttek elvetetik a domaint, így a Regisztrációs Döntnöki […]

Tovább
.hu domain regisztráció
A Tanácsadó Testület döntött a lemantools.hu domain név bejegyezhetőségéről.

Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább