EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
+36/46-796-827

Portugál domain

Portugál domain név regisztrálás feltételei – .pt domain

A mediterrán domain

Portugalia-pt-domeniu

Az európai kontinens egzotikus égköve: Portugália. Az idelátogatóknak hamisítatlan mediterrán vendégszeretetben lehet részük, miközben csodálatos tájakat fedezhetnek fel egy változatos felszínű országban. A portugál domének szintén változatosak, hiszen a .pt tartománynévnek számos formáját ismerik, egy ilyen domén végződéssel pedig a sokszínű portugál karakterkészlet használata sem lesz akadály. Nem is beszélve arról a hatalmas internetes közösségről, amelyet a portugál domén regisztráció nyújt valamennyi honlap tulajdonos számára.

Teremtsen kontinenseken átívelő kapcsolatokat!

Ha a .pt végződésű tartományneveket választjuk, akkor jóval többet kaphatunk a Portugáliában élő internetes közösséggel való kapcsolatnál. Adevărat, hogy ebben az országban nem sokkal többen laknak, mint hazánkban. A portugál nyelvet ugyanakkor szerte a világon több mint 180 millióan beszélik.

Mivel történelmük során a portugál hajósok számos országot gyarmatosítottak, így dallamos nyelvüket több kontinensen a mai napig is használják. A dél-európai őshazán kívül így többek között Brazíliában, Angolában, valamint a Zöld-foki köztársaságban is hivatalos nyelvnek tekinthető a portugál.

Jelenleg közel egymilliárd weboldal íródott ezen a nyelven, a .pt végződéssel rendelkező honlapok száma pedig a 200 milliót is meghaladja. A portugál domain regisztrálásnak köszönhetően így csaknem valamennyi földrészen találni fogunk olyan felhasználókat, akik szívesen böngészik a honlapunk által kínált érdekes és változatos tartalmakat.

Válassza a dinamikusan fejlődő domain regisztrációt!

A portugál tartományneveket 1989 óta lehet bejegyeztetni. Napjainkban a domainek bejegyzésért, a dns.pt felelős. A felhasználók igényeinek megfelelően 2005-től kezdve a portugál betűk használata is megengedett a domain nevekben. Az országban külön aldomaint is fent tartanak egyes szervezetek számára, így például az oktatási intézmények az .edu.pt, a telekommunikációs szolgáltatók a .net.pt, az újságok és a kiadók pedig a .publ.pt domainekkel regisztrálhatnak. Habár a tevékenység-specifikus másodszintű domainek miatt jelenleg mindössze 200 ezren választották a .pt domain regisztrációt, napjainkban már jelentős bővülés figyelhető meg ezen a téren. Az adatok tanulsága szerint az idei, 2012-es években regisztrált domének száma kiugróan magasnak tekinthető, valamint egyre nagyobb a használatba vett .pt domainek aránya is.

Amit a portugál domain regisztrációról tudni kell:

 • Numele unei ţări: Portugália (Portugália)
 • Taxa de înregistrare: preţurile curente de aici
 • Redirectionare domeniu: Gratuit
 • Înfiinţat propriul server de nume: Gratuit
 • DNS de întreţinere: Gratuit
 • Anunta-ma prin e-mail de domeniu a expirat numele: Gratuit
 • Cumparare domeniu de anonim: 25 0000 HUF/an
 • Lungimea minimă de nume: 3 caracter
 • Lungimea maximă a numelui: 63 caracter
 • Numere în numele: Este posibil să (teljesen numerikus)
 • În termen de bord necesare: Este posibil să (csak középen)
 • Timpul necesar pentru înregistrarea: 1-10 Day (s)

Toate drepturile rezervate, INTEC Online SRL.

Împărtăşesc această cu prietenii tai!

Pentru articole mai similare
Club de domeniu de înregistrare domeniu generic

Împărtăşesc această cu prietenii tai!FacebookTwitterGoogle + Pinterest legate de intrările

Citeste mai mult
MVM reclamatului anti domainok Paks II

A nopaks.hu és stopaks.hu domain neveket Horgas Péter igényelte, mely ellen az MVM Paks II. Zrt. panaszt nyújtott be. Az MVM arra hivatkozott, hogy az igénylő a domain alatt sértené és veszélyeztetné a jó hírét, mivel a a Paks kifejezéssel összekapcsolódik. Valamint a folyamatban lévő Paksi Atomerőmű bővítését és fejlesztését szeretné rossz színben feltüntetni, mely […]

Citeste mai mult
Google-20 ani
Google.ro a fost 20 anual

Ghidul din lume mai mari şi cele mai vizitate pagini de pe Google.com acum 20 de ani poate glorie. Exact a fost înregistrat 1997.09.15.. Adevărat, Google Inc. Compania numai 1998 fondată în septembrie, dar numele de domeniu a fost cu succes megigényelték acest lucru înainte de. Deşi utilizarea site-ului google.hu în Ungaria, nu mult în spatele, de fapt am acest domeniu numele este mic […]

Citeste mai mult