EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
+36/46-796-827

Portugál domain

Portugál domain név regisztrálás feltételei – .pt domain

A mediterrán domain

Portugalia-pt-domeniu

Az európai kontinens egzotikus égköve: Portugália. Az idelátogatóknak hamisítatlan mediterrán vendégszeretetben lehet részük, miközben csodálatos tájakat fedezhetnek fel egy változatos felszínű országban. A portugál domének szintén változatosak, hiszen a .pt tartománynévnek számos formáját ismerik, egy ilyen domén végződéssel pedig a sokszínű portugál karakterkészlet használata sem lesz akadály. Nem is beszélve arról a hatalmas internetes közösségről, amelyet a portugál domén regisztráció nyújt valamennyi honlap tulajdonos számára.

Teremtsen kontinenseken átívelő kapcsolatokat!

Ha a .pt végződésű tartományneveket választjuk, akkor jóval többet kaphatunk a Portugáliában élő internetes közösséggel való kapcsolatnál. Adevărat, hogy ebben az országban nem sokkal többen laknak, mint hazánkban. A portugál nyelvet ugyanakkor szerte a világon több mint 180 millióan beszélik.

Mivel történelmük során a portugál hajósok számos országot gyarmatosítottak, így dallamos nyelvüket több kontinensen a mai napig is használják. A dél-európai őshazán kívül így többek között Brazíliában, Angolában, valamint a Zöld-foki köztársaságban is hivatalos nyelvnek tekinthető a portugál.

Jelenleg közel egymilliárd weboldal íródott ezen a nyelven, a .pt végződéssel rendelkező honlapok száma pedig a 200 milliót is meghaladja. A portugál domain regisztrálásnak köszönhetően így csaknem valamennyi földrészen találni fogunk olyan felhasználókat, akik szívesen böngészik a honlapunk által kínált érdekes és változatos tartalmakat.

Válassza a dinamikusan fejlődő domain regisztrációt!

A portugál tartományneveket 1989 óta lehet bejegyeztetni. Napjainkban a domainek bejegyzésért, a dns.pt felelős. A felhasználók igényeinek megfelelően 2005-től kezdve a portugál betűk használata is megengedett a domain nevekben. Az országban külön aldomaint is fent tartanak egyes szervezetek számára, így például az oktatási intézmények az .edu.pt, a telekommunikációs szolgáltatók a .net.pt, az újságok és a kiadók pedig a .publ.pt domainekkel regisztrálhatnak. Habár a tevékenység-specifikus másodszintű domainek miatt jelenleg mindössze 200 ezren választották a .pt domain regisztrációt, napjainkban már jelentős bővülés figyelhető meg ezen a téren. Az adatok tanulsága szerint az idei, 2012-es években regisztrált domének száma kiugróan magasnak tekinthető, valamint egyre nagyobb a használatba vett .pt domainek aránya is.

Amit a portugál domain regisztrációról tudni kell:

 • Numele unei ţări: Portugália (Portugália)
 • Taxa de înregistrare: preţurile curente de aici
 • Redirectionare domeniu: Gratuit
 • Înfiinţat propriul server de nume: Gratuit
 • DNS de întreţinere: Gratuit
 • Anunta-ma prin e-mail de domeniu a expirat numele: Gratuit
 • Cumparare domeniu de anonim: 25 0000 HUF/an
 • Lungimea minimă de nume: 3 caracter
 • Lungimea maximă a numelui: 63 caracter
 • Numere în numele: Este posibil să (complet numerice)
 • În termen de bord necesare: Este posibil să (numai în mijloc)
 • Timpul necesar pentru înregistrarea: 1-10 Day (s)

Toate drepturile rezervate, INTEC Online SRL.

Împărtăşesc această cu prietenii tai!

Pentru articole mai similare
Club de domeniu de înregistrare domeniu generic

Împărtăşesc această cu prietenii tai!FacebookTwitterGoogle + Pinterest legate de intrările

Citeste mai mult
MVM reclamatului anti domainok Paks II

Nopaks.hu şi stopaks.hu numele de domenii Hamas susţinut petru, împotriva cărora Paks MVM (II). PLC. depunerea unei plângeri. MVM susţinut, către solicitant sub domeniu ar dăuna şi submina nume bun de, Deoarece termenul este legat de Paks. Precum şi expansiunea în curs de desfăşurare şi dezvoltare din Paks nucleară care doriţi să apară în culori greşit, care […]

Citeste mai mult
Google-20 ani
Google.ro a fost 20 anual

Ghidul din lume mai mari şi cele mai vizitate pagini de pe Google.com acum 20 de ani poate glorie. Exact a fost înregistrat 1997.09.15.. Adevărat, Google Inc. Compania numai 1998 fondată în septembrie, dar numele de domeniu a fost cu succes megigényelték acest lucru înainte de. Deşi utilizarea site-ului google.hu în Ungaria, nu mult în spatele, de fapt am acest domeniu numele este mic […]

Citeste mai mult