EnglishDeutschFrançaisMagyar
by Transposh - translation plugin for wordpress
+36/46-796-827

Spanyol domain

Spanyol domain név regisztráció – .es domain

A tüzes domain

spanish-domain

A mediterrán életstílus mekkája: Spanyolország A napfény, a szieszta, és természetesen az életre-halálra szóló bikaviadalok hazája, ahol mindig történik valami érdekes és izgalmas az idelátogatókkal. Sokan okkal gondolják tehát, hogy megéri felfedezni Európa egyik legszínesebb országát. Jóval kevesebben tudják azonban, hogy érdemes megismerni és bejegyezni a spanyol domain neveket is. Amelyek éppen annyira magukkal ragadóak, mint amilyen a mediterrán élet ritmusa e folyton pezsgő országban.

Minőségi domain megbízható áron!

A spanyol domain regisztrációt mindazoknak ajánljuk, akik az általuk kínált termékek vagy szolgáltatások kapcsán kötődnek e dél-európai országhoz. Napjainkban a .es domainek olyan minőséget jelentenek, amelyeket más országkódos tartománynevekhez képest rendszerint kedvezőbb áron kínálnak a felhasználók számára.

Habár a kezdeti időkben számos módon korlátozták a tartománynevek bejegyzését, a .es kiterjesztés 2005-ös liberalizációja után rohamos növekedésnek indult a spanyol domainek tábora. 2012-ben közel 1,6 millió regisztrációt tartanak nyilván, a .es kifejezésre pedig a Google 14 milliónál is több találatot nyújt.

Korlátozások nélküli spanyol domain regisztráció!

Spanyolország legfelső szintű országkódos tartományneveként, a .es kiterjesztés 1988-tól kezdve regisztrálható. A domain bejegyzéseket az ESNIC (Network Information Centre of Spain) végzi, amely szervezet számos aldomain regisztrációjában (.com.es, .edu.es stb.) is érdekelt. A szolgáltatás minőségért és megbízhatóságáért pedig a Spanyol Ipari-, Energiaügyi és Idegenforgalmi Minisztériumhoz tartozó Red.es felelős, amely nyilvános társaság szerte az országban hatékonyan segíti elő a spanyol információs társadalom fejlődését. Jelenleg magánszemélyek és vállalkozások egyaránt jegyezhetnek be .es végződésű domaint, a rugalmas feltételeknek köszönhetően pedig ma már a korlátozások nélküli regisztrációs folyamat is sokkal gyorsabbá vállhatott.

Amit a spanyol domain regisztrációról feltétlenül tudni kell:

 • A névhez tartozó ország: Spanyolország (Spain)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 3 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Cégek és magánszemélyek regisztrálhatnak .es domain nevet. Az adminisztratív és technikai kapcsolat tartónak magánszemélynek kell lennie.

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

További hasonló cikk
Domain nevek már 480 Forintért

Ne maradjon le a 480 Forintos domain nevekről amit papír nélkül azonnal, online regisztrálhat csak 480 Ft./első év áron! Regisztrálhat 480 Forintért xyz, club,top, online, site, tech, website, pw, space, bid, trade, webcam, press  domain végződéseket weboldalunkon: http://otp.xhu.hu Több mint 300 domain végződést regisztrálhat nálunk! Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
top25-domain
Top 25 domain eladás 2015-ben

Top 25 domének – Mely tartományneveket adták el legdrágábban 2015-ben? Megint eltelt egy év. Ideje hát összegeznünk a domén üzletág 2015-ös eseményeit. Ha a legnagyobb domén értékesítéseket nézzük, akkor nem mondhatnánk, hogy az előző esztendőben pangott volna a piac. Számos tartománynév ugyanis több százezer, netán millió dollár értékű összegért cserélt gazdát. Természetesen – a korábbi […]

Tovább
A domén üzletágban használt szakkifejezések A-tól Z-ig

A domének létrejötte óta számos olyan szakkifejezés született, amelyek kifejezetten erre az üzletágra jellemzőek. Ahogyan pedig a domének száma gyarapszik, úgy bővül a terminus technikusok, valamint a szakzsargonok listája is. Természetes, hogy honlap- vagy doméntulajdonosként nem lehetünk tisztában minden kifejezéssel. A doménekkel kapcsolatos kifejezésekből ezért összeállítottunk egy szószedetet, amely segít megérteni a leggyakrabban előforduló szakszavakat. […]

Tovább