+36/46-796-827

Spanyol domain

Spanyol domain név regisztráció – .es domain

A tüzes domain

spanish-domain

A mediterrán életstílus mekkája: Spanyolország A napfény, a szieszta, és természetesen az életre-halálra szóló bikaviadalok hazája, ahol mindig történik valami érdekes és izgalmas az idelátogatókkal. Sokan okkal gondolják tehát, hogy megéri felfedezni Európa egyik legszínesebb országát. Jóval kevesebben tudják azonban, hogy érdemes megismerni és bejegyezni a spanyol domain neveket is. Amelyek éppen annyira magukkal ragadóak, mint amilyen a mediterrán élet ritmusa e folyton pezsgő országban.

Minőségi domain megbízható áron!

A spanyol domain regisztrációt mindazoknak ajánljuk, akik az általuk kínált termékek vagy szolgáltatások kapcsán kötődnek e dél-európai országhoz. Napjainkban a .es domainek olyan minőséget jelentenek, amelyeket más országkódos tartománynevekhez képest rendszerint kedvezőbb áron kínálnak a felhasználók számára.

Habár a kezdeti időkben számos módon korlátozták a tartománynevek bejegyzését, a .es kiterjesztés 2005-ös liberalizációja után rohamos növekedésnek indult a spanyol domainek tábora. 2012-ben közel 1,6 millió regisztrációt tartanak nyilván, a .es kifejezésre pedig a Google 14 milliónál is több találatot nyújt.

Korlátozások nélküli spanyol domain regisztráció!

Spanyolország legfelső szintű országkódos tartományneveként, a .es kiterjesztés 1988-tól kezdve regisztrálható. A domain bejegyzéseket az ESNIC (Network Information Centre of Spain) végzi, amely szervezet számos aldomain regisztrációjában (.com.es, .edu.es stb.) is érdekelt. A szolgáltatás minőségért és megbízhatóságáért pedig a Spanyol Ipari-, Energiaügyi és Idegenforgalmi Minisztériumhoz tartozó Red.es felelős, amely nyilvános társaság szerte az országban hatékonyan segíti elő a spanyol információs társadalom fejlődését. Jelenleg magánszemélyek és vállalkozások egyaránt jegyezhetnek be .es végződésű domaint, a rugalmas feltételeknek köszönhetően pedig ma már a korlátozások nélküli regisztrációs folyamat is sokkal gyorsabbá vállhatott.

Amit a spanyol domain regisztrációról feltétlenül tudni kell:

 • A névhez tartozó ország: Spanyolország (Spain)
 • A regisztráció díja: aktuális árak itt
 • A domain átirányítása: Ingyenes
 • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
 • DNS fenntartás: Ingyenes
 • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
 • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
 • A név minimális hossza: 3 karakter
 • A név maximális hossza: 63 karakter
 • A néven belüli számok: Lehetséges (teljesen numerikus)
 • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
 • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Cégek és magánszemélyek regisztrálhatnak .es domain nevet. Az adminisztratív és technikai kapcsolat tartónak magánszemélynek kell lennie.

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

Oszd ezt meg barátaiddal!

További hasonló cikk
A gas.hu domain név regisztrációját elutasította a Nyilvántartó

A gas.hu domain nevet a Marco Polo Magyarország Kft. kérte magának, de a Nyilvántartó az igénylését elutasította. Az igénylő érveiben elmondta, hogy a gas szó angolul gázt jelent így nem veszélyezteti vagy sérti más bárki névkizárólagosságát. Annak ellenére, hogy a Gas szó bejegyzett védjegy, álláspontja szerint nem zárja ki a domain regisztrációját, ugyanis a jogosult […]

Tovább
A McDonald’s úgy döntött, hogy nem akar új domain neveket regisztrálni.

Oszd ezt meg barátaiddal!FacebookTwitterGoogle+Pinterest Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt

A samsungharman.hu domain nevet Bednár István (Panaszolt) kérte, mely ellen a Samsung Electronics Co. Ltd képviselője (Panaszos) nyújtott be kifogást. A Panaszos elmondta hogy európai uniós védjegye van a samsung kizárólagos használatára. A SAMSUNG védjegy használatára kizárólag azok jogosultak, akik erre használati engedélyt kérnek. Valamint a SAMSUNG védjegy híre és ismerete miatt megtévesztő is lenne, […]

Tovább