EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
Tel.: +36 - 1 - 432 - 3232

Spanyol domain

Spanyol domain név regisztráció – .es domain

A tüzes domain

spanish-domain

A mediterrán életstílus mekkája: Spanyolország A napfény, a szieszta, és természetesen az életre-halálra szóló bikaviadalok hazája, ahol mindig történik valami érdekes és izgalmas az idelátogatókkal. Sokan okkal gondolják tehát, hogy megéri felfedezni Európa egyik legszínesebb országát. Jóval kevesebben tudják azonban, hogy érdemes megismerni és bejegyezni a spanyol domain neveket is. Amelyek éppen annyira magukkal ragadóak, mint amilyen a mediterrán élet ritmusa e folyton pezsgő országban.

Minőségi domain megbízható áron!

A spanyol domain regisztrációt mindazoknak ajánljuk, akik az általuk kínált termékek vagy szolgáltatások kapcsán kötődnek e dél-európai országhoz. Napjainkban a .es domainek olyan minőséget jelentenek, amelyeket más országkódos tartománynevekhez képest rendszerint kedvezőbb áron kínálnak a felhasználók számára.

Habár a kezdeti időkben számos módon korlátozták a tartománynevek bejegyzését, a .es kiterjesztés 2005-ös liberalizációja után rohamos növekedésnek indult a spanyol domainek tábora. 2012-ben közel 1,6 millió regisztrációt tartanak nyilván, a .es kifejezésre pedig a Google 14 milliónál is több találatot nyújt.

Korlátozások nélküli spanyol domain regisztráció!

Spanyolország legfelső szintű országkódos tartományneveként, a .es kiterjesztés 1988-tól kezdve regisztrálható. A domain bejegyzéseket az ESNIC (Network Information Centre of Spain) végzi, amely szervezet számos aldomain regisztrációjában (.com.es, .edu.es stb.) is érdekelt. A szolgáltatás minőségért és megbízhatóságáért pedig a Spanyol Ipari-, Energiaügyi és Idegenforgalmi Minisztériumhoz tartozó Red.es felelős, amely nyilvános társaság szerte az országban hatékonyan segíti elő a spanyol információs társadalom fejlődését. Jelenleg magánszemélyek és vállalkozások egyaránt jegyezhetnek be .es végződésű domaint, a rugalmas feltételeknek köszönhetően pedig ma már a korlátozások nélküli regisztrációs folyamat is sokkal gyorsabbá vállhatott.

Amit a spanyol domain regisztrációról feltétlenül tudni kell:

  • A névhez tartozó ország: Spanyolország (Spain)
  • A regisztráció díja: aktuális árak itt
  • A domain átirányítása: Ingyenes
  • Saját névszerver beállítása: Ingyenes
  • DNS fenntartás: Ingyenes
  • Értesítés e-mailben a domain név lejáratáról: Ingyenes
  • Anonim domain vásárlása: 25 0000 Ft/évtől
  • A név minimális hossza: 3 karakter
  • A név maximális hossza: 63 karakter
  • A néven belüli számok: Lehetséges (teljesen numerikus)
  • Kötőjel a tartománynéven belül: Lehetséges (csak középen)
  • A regisztrációhoz szükséges idő: 1-3 nap

Cégek és magánszemélyek regisztrálhatnak .es domain nevet. Az adminisztratív és technikai kapcsolat tartónak magánszemélynek kell lennie.

Minden jog fenntartva, Intec Online Kft.

Oszd ezt meg barátaiddal!

További hasonló cikk
Generikus domén bejegyzés – .club domén

Oszd ezt meg barátaiddal!FacebookTwitterGoogle+Pinterest Kapcsolódó bejegyzések

Tovább
Az MVM panaszt tett a Paks II ellenes domainok ellen

A nopaks.hu és stopaks.hu domain neveket Horgas Péter igényelte, mely ellen az MVM Paks II. Zrt. panaszt nyújtott be. Az MVM arra hivatkozott, hogy az igénylő a domain alatt sértené és veszélyeztetné a jó hírét, mivel a a Paks kifejezéssel összekapcsolódik. Valamint a folyamatban lévő Paksi Atomerőmű bővítését és fejlesztését szeretné rossz színben feltüntetni, mely […]

Tovább
google-20-years
A google.com már 20 éves

A világ legnagyobb keresője és leglátogatottabb weboldala a Google.com immár 20 éves kornak örvendezhet. Pontosan 1997.09.15.-én lett beregisztrálva. Igaz, hogy a Google Inc. vállalat csak 1998 szeptemberében alakult, de a domain nevet már ez előtt sikeresen megigényelték. Ugyan hazánkban a google.hu oldalt használjuk, az sincs sokkal lemaradva, ugyanis már ez a domain név is lassacskán […]

Tovább