EnglishDeutschFrançaisRomânăMagyar
Tel.: +36 - 1 - 432 - 3232

Tárhely korlátozások

Megosztott tárhelyen beállított erőforrás korlátok


Mindenhol a világon megosztott szervereken vannak korlátok, mert azt több felhasználó használja, ha nem lenne korlát, akkor akár egy felhasználó is elhasználhatná a szerver erőforrását, tehát ez nem csak nálunk van így.

Nálunk a következő korlátozások vannak, megosztott szervereken:

IP cím: alapvetően a fő, megosztott ip címhez rendeljük a tárhelyét. Lehetőség van egyedi saját ip címre.

Maximálisan használható erőforrás/tárhely:

200% processzor

512 MB memória

2 processzor mag

Inode korlát: 200 000 file

Ha több nagy forgalmú weboldala van és nagyobb forgalommal rendelkezik, akkor érdemes több tárhelyen elosztani az oldalakat, így akkor nem futhat bele korlátozásba.

Cloudlinux rendszert használunk
ami letiltja, ha túllépi a megengedett erőforrást, egyedi ár esetén ez az erőforrás tovább emelhető. A weboldalak 90-95%-ban ez elég erőforrás.
Nem elég ha pl. webáruházat üzemeltet 10-15 000 termék és napi 800-1000 egyedi látogatóval. Ilyen esetben, egyedi ajánlat szükséges.

Email küldési korlát:
99 email/óra, de maximum 400 email/nap. Ha ennél többre van szüksége akkor figyelmébe ajánlom a hírlevél küldési szolgáltatásunkat, részletek: https://www.xhu.hu/Tarhely/Webtarhely/email-tarhely.html
Maximális email csatolmány mérete: 50mb/email

PHP:
Maximum feltölthető fájl méret: 100mb/fájl

Tiltott funkciók: exec, shell_exec, popen, system, chown, symlink, passthru, socket_create

Megosztott memória: 512 Mb, tovább nem bővíthető.

Könyvtár listázás: használat: maximum 2000 fájl/könyvtár

SSH hozzáférés: nincs és megosztott szerveren nem is lehetséges.

Tűzfal: Sikertelen, hibás bejelentkezés (smtp, ftp, cpanel stb…) esetében letiltja az adott ip címet! A Magyar ip címek, 20 percenként automatikusan feloldásra kerülnek.

Összefoglalva: A megosztott szerverek, webáruházak, céges honlapok üzemeltetésére vannak tervezve, ha ennél nagyobb igénye van, abban is tudunk segíteni.Tekintse meg VPS bérlés vagy dedikált szerver bérlés szolgáltatásunkat vagy kérje tanácsunkat, szívesen segítünk!